Aanmelden voor de dienst

We snappen dat u ernaar verlangt om weer samen te komen, om God te ontmoeten in zijn huis. Echter willen wij benadrukken dat ondanks alle maatregelen, hoe goed wij de zaken ook in willen richten, er nog steeds een verhoogt risico op besmetting is. Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid? Wees dan extra voorzichtig, het kan verstandig zijn om voorlopig thuis te blijven. We hebben met onze livestream op YouTube echt een prachtig alternatief.

Bent u pas geopereerd? Heeft u problemen met uw hart, longen of andere medische problemen? Heeft u verkoudheidsklachten, koorts of andere corona gerelateerde klachten? Dan kunnen wij u helaas geen toegang verlenen binnen ons kerkgebouw. We begrijpen dat zo’n beslissing voor u heel moeilijk is, maar u draagt bij uw komst niet alleen de verantwoordelijkheid voor uw eigen gezondheid, maar ook voor die van anderen.

Heeft u zich aangemeld voor een dienst, dan bent u, zonder tegenbericht, van harte welkom in ons kerkgebouw. Is uw gezondheid na het aanmelden voor de diensten veranderd, laat dit dan tijdig weten. Bel hiervoor naar 06 – 132 720 26. Het zou erg jammer zijn als we bij een beperkte bezetting met lege stoelen komen te zitten.

Lukt het u niet om u aan te melden voor een dienst? Vraag dan of iemand u hierbij kan helpen. Eventueel kunt u ook telefonisch contact opnemen met Henk Haveman. Is er een technisch mankement, neem dan contact op met Mark Haveman.