De plusdiensten worden begeleid door verschillende bands, waaronder ook onze eigen band Music For Jesus (M4J). Er zijn verschillende Plusdienst commissies die om de beurt verantwoordelijk zijn voor het thema en de opzet van de dienst. Leidinggevenden van de Plusdienst commissies zijn Martine van Zon, Esmee Haveman, Corina Kempenaar, Anita van der Maden, Gert-Jan Klaasse Bos en Kees Groenendijk.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Esmee Splinter.

Thema's plusdiensten

05 – 2019: The Power of Words

Wat is sterker, je handen of je mond? Met je handen kan je iemand flink pijn doen, maar met bepaalde woorden ook. Uiteraard kan je ook iemand juist helpen met krachtige armen en met woorden weer bemoedigen. Een antwoord is dus niet snel te geven, het ligt eraan waar je de handen of je mond voor gebruikt. Feit is wel dat woorden zeer krachtig kunnen zijn! Lees bijvoorbeeld maar eens in het Bijbelboek Spreuken hoe vaak over woorden en spreken geschreven wordt.

04 – 2019: Gelukkiger met God

03 – 2019: Ik wonder jou

Samen geloven, samen groeien en als gemeente omkijken naar elkaar.

02 – 2019: Vergeten we niet iemand

Heb jij het ook zo druk? Slokken werk, je telefoon of laptop je tijd op? Sta op, open je ogen en kijk om je heen. Er zijn mensen die je nodig hebben. Vrienden, familie, kennissen, onbekenden. Iedereen heeft weleens hulp nodig, maar veel mensen durven er niet om te vragen. Zie jij het als iemand niet deelneemt aan een groepsgesprek? Kom jij in actie als iemand hulp nodig heeft? God sluit zijn ogen niet, voor niemand. Volg jij zijn voorbeeld?

01 – 2019: Goede voornemens? Weg ermee

Heeft u uw goede voornemens al weer laten varen? Of zijn goede voornemens een ‘makkie’ voor Christenen. Of toch niet? Waarom houden we soms zo krampachtig vast aan bepaalde zaken, terwijl we allemaal, Christen of niet, op zoek zijn naar hetzelfde; rust, vreugde, vrijheid en vrede. Maar waar vinden wij dat?

12 – 2018: Ambassadeur van de Koning

11 – 2018: Rake taal

Hoe vaak gebeurt het niet dat je iets ziet en dat je direct al weet hoe de situatie ‘exact’ in elkaar steekt. Of je komt iemand tegen en binnen een paar seconden weet je al ‘precies’ wat voor iemand het is. Zonder dat we er erg in hebben, hebben we vaak al onze conclusies getrokken voordat we ons in de situatie of persoon hebben verdiept. We hebben vaak al heel snel onze rake taal in gedachten of voor op de tong liggen.

10 – 2018: Tussen de regels door

07 – 2018: Pak die passie

06 – 2018: In welk huis ben jij grootgebracht?

Maakt het uit door welke ouders jij bent opgevoed? Welke normen en waarden daar heersten, of jij de Bijbel las als kind? Tijdens deze Plusdienst staat opvoeding centraal. In welke mate overheerst deze nu nog jouw leven?

05 – 2018: Vrijheid, hoe geef je het door?

Voelt u zich vrij? Alles wat u hartje begeert, maar toch mist u dat gevoel van vrijheid in uw leven? Is God de waarheid, de weg en het leven? Deze dienst staan we stil bij wat vrijheid voor u is en hoe we dat gevoel door kunnen geven aan de ander.

04 – 2018: Onvoorwaardelijke Liefde

03 – 2018: Handje Helpen