Praktische informatie en aanmelden Groeigroepen 2021

We doen ons best de Gemeente Groeigroepen op te starten in de week van 11 oktober. Tot en met 30 September kunt u zich opgeven via de onderstaande knop. Hoewel de Groeigroepen worden georganiseerd vanuit de Protestantse Gemeente Zevenhoven is iedereen van harte welkom. Nodig gerust andere geïnteresseerden uit om mee te doen. Welke onderwerpen dit seizoen worden besproken en welk materiaal wordt gebruikt wordt verder afgestemd binnen de groepen.

Gemeente Groeigroepen: Groeien in je relatie met God

Want wie wil er nu niet groeien? Groeien in je relatie met God, waardoor je weerbaarheid sterker wordt tijdens geestelijke strijd, groeien in je relatie met andere gelovigen, groeien in je vrijmoedigheid om te getuigen van je geloof, groeien in dienstbaarheid en gastvrijheid, maar ook groeien in karaktervorming.

Een samenkomst start altijd met ontmoeting, en hierin de tijd nemen om van elkaar te horen hoe het gaat. Daarna volgt gebed. Er kan gezongen worden en ook een korte inleiding op het thema kan door de ‘gesprekleider’ gegeven worden. Daarna wordt er uit de bijbel gelezen en door middel van vragen verdieping gezocht. Ook óf juist toepasbaar in ons dagelijks leven. Hierbij mogen we eerlijk tegen elkaar zijn, maar altijd waakzaam dat het bemoedigende en opbouwende gesprekken blijven.

Hoe mooi is het om als kerkgemeenschap niet alleen maar te consumeren, maar ook daadwerkelijk te participeren. Dat kan beginnen bij deelname aan een gemeente groei groep! Voel je welkom, wees nieuwsgierig en laat je vooral leiden door God.