Geboorte van een kind

Bij de geboorte van een kind zijn we vaak druk met het regelen van geboortekaartjes, aangifte doen op het gemeentehuis, maar vaak vergeten we dat het kind niet automatisch bij onze gemeente wordt ingeschreven. Hier is eigen initiatief voor nodig, hierbij is een geboortekaartje of een mailtje sturen naar onze ledenadministratie voldoende. Het kind wordt dan geregistreerd en betrokken bij alle acties die voor kinderen in onze gemeente worden georganiseerd.

Verhuizing

Ga je buiten je huidige woonplaats studeren of wonen en wil je lid blijven van onze gemeente? Let dan op dat je bij de verhuizing bij onze ledenadministratie aangeeft dat je lid wilt blijven van onze gemeente. Doe je dit niet, dan wordt je automatisch overgeschreven naar de nieuwe gemeente.

Gegevens wijzigen

Wil je een wijziging doorgeven? Dan kan je je richten tot onze ledenadministratie.

Lid worden

Wil je graag lid worden van onze gemeente? Wat leuk! Aanmelden kan door onderaan het formulier in te vullen. Wanneer je het contactformulier invult wordt er binnenkort contact met jou opgenomen om de registratie goed te laten verlopen. Je bent van harte welkom!